У Черкасах вчора відбувся випускний для школярів. Для понад 1300 учнів черкаських шкіл розпочався новий етап їхнього життя. Відзначити цю подію учні вирішили Маршем Подяки ЗСУ. Розповів міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

blank

“Минув ще один важкий навчальний рік в умовах повномасштабної війни, та попри всі виклики, наші діти продемонстрували неймовірну стійкість та жагу до знань.

91 випускник Черкас нагороджений золотою медаллю, 27 – срібною. Серед них – переможці та призери Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародних конкурсів, турнірів та спортивних змагань.

Та найголовніше – це не лише розумні, талановиті діти, а й справжні патріоти України. Протягом року вони не тільки вчилися, а й всіляко допомагали своїй країні: волонтерили, брали участь у благодійних акціях, підтримували Збройні Сили України.

Дорогі випускники! Хай ваші мрії будуть сміливими, а цілі – досяжними! Не бійтеся труднощів, адже ви вже довели, що можете їх здолати. Нехай у ваших серцях завжди панує доброта, а в душах – щирість. Ніколи не забувайте свою малу Батьківщину – Черкаси, адже саме вам творити її майбутнє!” – зазаначав у виступі очільник мста.

blank

blank

blank

blank

blank

blank